Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε εις βάρος του Λιγνάδη


Nέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε εις βάρος του ήδη προφυλακισμένου πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρόκειται για την τρίτη μήνυση που έχει να αντιμετωπίσει ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πράξη του βιασμού φέρεται  να τελέστηκε μέσα στο σπίτι του Δημ. Λιγνάδη, το 2018. Ο μηνυτής είναι Έλληνας και  δεν προέρχεται από το θεατρικό χώρο. Για την υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση και τις επόμενες ημέρες, ο καταγγέλλων αναμένεται να κληθεί σε κατάθεση από τον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης δεν ήταν ανήλικος ενώ φαίνεται ότι η γνωριμία του με το Δημ. Λιγνάδη, έγινε, στην πλατεία του Αγίου Παύλου , στο Μεταξουργείο, εκεί όπου τον προσέγγισε πρώτος ο κατηγορούμενος. 

 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.