Κορωνοϊός – Γιαννάκος: Καταγγελία για διασωληνωμένα περιστατικά εκτός ΜΕΘ για πολλές ημέρες


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε την Τετάρτη σε νέα καταγγελία αναφορικά με την ύπαρξη διασωληνωμένων περιστατικών Covid 19, τα οποία βρίσκονται εκτός ΜΕΘ εδώ και πολλές ημέρες.

«Μπορεί να κρύβουν τη λίστα αναμονής για ΜΕΘ σε γενικά περιστατικά, αλλά δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές», είπε ο κ. Γιαννάκος.

Και πρόσθεσε: «Επικοινώνησε συγγενής σήμερα μαζί μου και μου ζήτησε εναγωνίως να κάνω κάτι για έναν 60χρονο ασθενή που βρίσκεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός διασωληνωμένος σε θάλαμο από το Σάββατο μετά από χειρουργική επέμβαση. Επικοινώνησα με το νοσοκομείο και μου επιβεβαίωσαν ότι δύο γενικά περιστατικά διασωληνωμένα βρίσκονται σε θάλαμο από το Σάββατο».

«Το νοσοκομείο έκανε το χρέος του. Έδωσε τα περιστατικά από το Σάββατο στο ΕΚΑΒ για διακομιδή σε ΜΕΘ. Ο Ερυθρός Σταυρός μετέτρεψε πρόσφατα τη δική του γενική ΜΕΘ 14 κλινών σε ΜΕΘ κορωνοϊού», συνέχισε ο κ. Γιαννάκος.

Διερωτήθηκε δε: «Πού είναι οι ιδιωτικές ΜΕΘ; Πόσοι ασθενείς βρίσκονται σε λίστα αναμονής σήμερα; Πού είναι οι 1.300 ΜΕΘ;».

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.