Κέα: Θράψαλο γίγας ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία Οτζιάς - Πάνω από ένα μέτρο σε μήκος [Εικόνες]

Θράψαλο τεραστίων διαστάσεων ξεβράστηκε στην Κέα
 Ένα σπάνιο θέαμα αντίκρισαν οι περαστικοί που περνούσαν από την κεντρική παραλία Οτζιάς της Κέας.

Περιπατητές στην παραλία είδαν μπροστά τους το νεκρό γιγαντιαίο θράψαλο στην ακροθαλασσιά και αμέσως έδειξαν ενδιαφέρον μιας και δεν συναντά κανείς συχνά καλαμάρια τέτοιου μεγέθους.
Σύνηθες το μέγεθος για θράψαλα που βρίσκονται σε βαθιά νερά

 Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το εύρημα τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου, που έσπευσε να το φωτογραφίσει, καθώς το μήκος του ξεπερνούσε το ένα μέτρο. Παρόλα αυτά, αυτό το μέγεθος δεν είναι και τόσο σπάνιο στη χώρα μας όσον αφορά τα θράψαλα που βρίσκονται στα βαθιά νερά.

https://cyclades24.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.