Συνελήφθη Ισραηλινός κοντά στα γραφεία της ΝΔ



Συνελήφθη λίγο μετά τις 2 π.μ. από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έπειτα από πολύωρες αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εντοπιστεί με τη μοτοσικλέτα του χθες το μεσημέρι κοντά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Καθώς μάλιστα υπήρχαν υπόνοιες ότι βιντεοσκοπούσε το κτίριο οι κινήσεις του θεωρήθηκαν ύποπτες και άμεσα ξεκίνησε προσπάθεια εντοπισμού του. Μετά από πολύωρες αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα.

Όπως διαπιστώθηκε είναι υπήκοος Ισραήλ και εργάζεται νόμιμα στη χώρα. Πάντως, η πολυεθνική εταιρεία στην οποία δουλεύει διατηρεί εγκαταστάσεις κοντά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου εντοπίστηκε να κινείται. 

kathimerini.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.