Συναγερμός στο Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν εκρηκτικά σε διαμέρισμα


Επί ποδός βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου όταν σε διαμέρισμα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας.

Συναγερμό προκάλεσε στην Αστυνομία η ανακάλυψη ποσότητας δυναμίτιδας, σε αποθήκη διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης ειδοποίησαν για την ύπαρξη της και φυσικά κινητοποιήθηκαν πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, οι οποίοι αρχικά έλεγξαν το τι ακριβώς ήταν, και στην συνέχεια τα περισυνέλλεξαν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για δέκα μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, από αυτή που χρησιμοποιείται σε λατομεία και δημόσια έργα, τα οποία είχε κρυμμένα συνταξιούχος εργολάβος που συνεργαζόταν με την ΔΕΗ και απεβίωσε πρόσφατα.

Ο γαμπρός του, μετά τον θάνατό του, αποφάσισε να καθαρίσει την αποθήκη και ανακάλυψε τα μασούρια της δυναμίτιδας μέσα σε ένα κουτί. Σύμφωνα με τους πυροτεχνουργούς ήταν πολύ παλαιά.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

sputniknews.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.