Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει τεχνητό ήλιο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό


Για ακόμη μια φορά το διαβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), ιδρυτής του οποίου είναι ο Κλάους Σβαμπ, συγγραφέας του βιβλίου «The Great Reset», το οποίο διαβάζει με μεγάλη προσοχή και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρά σε μια ακόμη μια ζοφερή πρωτοβουλία, στο πλαίσιο -υποτίθεται- της καταπολέμησης του κορωνοϊού!

Αυτή της δημιουργίας ενός τεχνητού ήλιου!

Όσο και αν ακούγεται τρελό, το WEF διαφημίζει μια νέα τεχνολογία παρουσιάζοντας ανθρώπους να κοιτούν σχεδόν υπνωτισμένοι, ένα τεχνητό ήλιο, η ακτινοβολία του οποίου, στο υπεριώδες φάσμα απολυμαίνει, το χώρο από τον κορωνοϊό(!) και έτσι οι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον…
Όπως «εξηγεί» το WEF οι υπεριώδεις ακτίνες είναι κατά βάση βλαπτικές για τον άνθρωπο. Οι επιστήμονες όμως βρήκαν ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος το οποίο σκοτώνει κατά 99% τον κορωνοϊό!

Τι θέλουν; Να δημιουργήσουν ένα εφιαλτικό σκηνικό όπου ο Ήλιος θα είναι κρυμμένος και η αν ανθρωπότητα θα κοιτάζει τον τεχνητό τους ήλιο σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας;

crashonline.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.