Βίντεο από το τροχαίο στη Βουλή


Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα, είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκαν από τον δημοσιογράφο Θάνο Κόκκαλη και δείχνουν την ακριβή ώρα που συγκρούστηκε η μηχανή του 23χρονου με το υπηρεσιακό όχημα το οποίο ανήκει στην ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη. 
«Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.