Σεισμός από την προαναγγελία του Άρη Πορτοσάλτε για τους υγειονομικούς λειτουργούς!


Τέρμα τα παλαμάκια!


Μπορεί η κυβέρνηση πανικόβλητη να στράφηκε στο έθνικό σύστημα υγείας με το ξέσπασμα της πανδημίας, βλέποντας ότι όλες οι ενέργειες που είχε κάνει μέχρι το 2014 και σκόπευε να κάνει την τρέχουσα περίοδο θα ήταν καταστροφικές για την δημόσια υγεία, ο Άρης Πορτοσάλτε όμως προαναγγέλλει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει κανονικά και με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία! Όπου «μεταρρυθμίσεις», βλέπε κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων, απολύσεις ή στην καλύτερη, μη προσλήψεις και Υπουργούς υγείας να ουρλιάζουν πως δεν θα επιτρέψουν στην τρόικα να τους κλέψει την δόξα για τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Όταν η πανδημία τελειώσει λοιπόν. Γιατί τώρα, που όρεξη για μεταρρυθμίσεις. Νεοφιλελεύθερος, μέχρι την «δύσκολη». Όταν έλθει η δύσκολη, που είσαι κράτος να μας σώσεις!

Δείτε το μήνυμα του γνωστού δημοσιογράφου:

 
https://www.newsbreak.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.