Αρμενία: “Πασινιάν παραιτήσου”! Οι στρατιωτικοί επιμένουν στην απομάκρυνση του


Οι επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων στην Αρμενία επανέλαβαν σήμερα το αίτημά τους για παραίτηση του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν μερικές ώρες αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η αποπομπή κορυφαίου στρατηγού των ενόπλων δυνάμεων, που είναι στο επίκεντρο της πολιτικής κρίσης, τέθηκε σε ισχύ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί κάλεσαν στα τέλη Φεβρουαρίου τον Πασινιάν να εγκαταλείψει την εξουσία στην πρώην σοβιετική δημοκρατία.

militaire.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.