Λέκκας για νέο σεισμό στην Ελασσόνα: «Ήταν μια έκπληξη για εμάς»


Ο Ευθύμιος Λέκκας σημειώνει πως μεν οι ειδικοί περίμεναν να γίνει νέος σεισμός στην Ελασσόνα, αλλά όχι σχεδόν παρόμοιας έντασης με τον κύριο.

Ο Ευθύμιος Λέκκας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για τον νέο σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο καθηγητής σημείωσε ότι οι ειδικοί περίμεναν ισχυρούς μετασεισμούς, όχι όμως παρόμοιας έντασης με το κύριο χτύπημα του εγκέλαδου, που σημειώθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

«Ήταν μια έκπληξη για εμάς ο νέος σεισμός», είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε πως «ενεργοποιήθηκε ένας άλλος κλάδος του ρήγματος, ο βόρειος κλάδος του Μεσοχωρίου».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής είναι να μην παραμένουν στα σπίτια τους.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.