Θεσσαλονίκη: “Βομβαρδισμένο τοπίο” η Εγνατία μετά τα επεισόδια (φωτο)

 


«Γης μαδιάμ» τα έκαναν στο πέρασμα τους οι ταραξίες στην οδό Εγνατία, εκεί όπου σημειωθήκαν εκτεταμένα επεισόδια μετά τη λήξη της πορείας κατά της αστυνομικής επιχείρησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το οδόστρωμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πόλης, έχει καλυφθεί από εκατοντάδες πέτρες, σπασμένα γυαλιά από μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που πετούσαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Μόλις εκτονώθηκε η ένταση, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν δράση για να επαναφέρουν την οδό στην πρότερη κατάσταση.

Δείτε φωτογραφίες του Thestival:

 


https://www.thestival.gr/

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.