Ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου Πάνου Χατζηκουτσέλη

Ο Πάνος Χατζηκουτσελης γεννηθηκε το 1945 στα Εξάρχεια.
Ο Γιάννης Χατζηκουτσέλης είχε πει σε συνέντευξή του στον Βασίλη Σαμαριτάκη: “Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό που λέγεται Εξάρχεια, επί της οδού Νοταρά… μάλιστα γεννήθηκα στην κυριολεξία εκεί, στο σπίτι, ούτε καν στο μαιευτήριο!! Είμαι Νοταρογενής… μπορώ να τη διεκδικήσω δηλαδή… χα χα χα!!! Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου μίζεροι, καθόλου μίζεροι… Δύσκολες εποχές, αλλά δε μας άφηναν να το καταλάβουμε εμείς τα παιδιά… Προστάτευαν την παιδική μας ανεμελιά και τραβούσαν σιωπηλά όλο το λούκι εκείνοι!! … Εγώ είμαι ο τέταρτος, το τέταρτο αγόρι στη σειρά και η αδερφή μου το μοναδικό κορίτσι πέμπτη, το στερνοπούλι μας”.
Την είδηση έκανε τότε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος έχοντας γράψει:  «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή» έγραψε.

Λίγο αργότερα είχε γράψει ο Άγγελος Πυριόχος:«Ήθελε να φύγει, είχε αφεθεί, δεν είχε χαρά στη ζωή του, δεν είχε έναν άνθρωπο να λέει τα αστεία του», συνέχισε έχοντας πει: «Δεν ταιριάζαμε καθόλου. Είχαμε ταιριάξει όμως πάρα πολύ επαγγελματικά. Κόβαμε και ράβαμε. Πιο πολύ γελάγαμε παρά γράφαμε. Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Αλλά ήταν εξαρτημένο άτομο. Ήταν ικανός να πάει να δουλέψει τσάμπα»

Είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο (1944- 24 Μαΐου 1982), επίσης ηθοποιό. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση σε σειρές όπως η ''Μαντάμ Σουσού'' και ''Η ζωή του Αττίκ'' και τη βιογραφική, ιστορική  σειρά ''Μαντώ Μαυρογένους'' όπου  υποδυόταν  τον Ιωάννη Καποδίστρια. 
Γνωστός έγινε και για τη σειρά «Εκείνες και Εγώ».
 Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 20 Μαρτίου 2020 σε ηλικία 74 ετών. Κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 σε στενό οικογενειακό κύκλο. 
Η βιβλιοθήκη του δωρίστηκε στον Δήμο Πετρούπολης.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.