Χάρτη της «Μεγάλης Βουλγαρίας» που περιέχει και τμήμα της Ελλάδας «ανέβασε» ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης

 

 
Ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, φαίνεται πως οραματίζεται τη «Μεγάλη Βουλγαρία» και έκανε γνωστές τις πεποιθήσεις του από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο κ. Καρακατσάνοφ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό έναν διευρυμένο χάρτη, ο οποίος εμφανίζεται πίσω από μία γυναίκα που έχει στην αγκαλιά της ένα μωρό και έχει «προσαρτήσει» στη Βουλγαρία τμήμα των Σκοπίων, της Σερβίας, αλλά και της Ελλάδας.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Βουλγαρίας:


 https://www.altsantiri.gr

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.