Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Και άλλοι νεκροί διαδηλωτές κατά της χούντας (Βίντεο)



Τουλάχιστον πέντε διαδηλωτές νεκροί σε πόλη στο κεντρικό τμήμα της Μιανμάρ.  

Τουλάχιστον πέντε διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα (11/3) στην πόλη Μιάινγκ, στο κεντρικό τμήμα της Μιανμάρ, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης διαπίστωσαν τον θάνατο πέντε ανθρώπων. Ένας ακόμη διαδηλωτής δεν είχε τις αισθήσεις του. Δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανός.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Μιανμάρ, οι νεκροί είναι έξι.

Στα social media αναρτώνται βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν σκηνές χάους, με τις περισσότερες να μην μπορούν να αναπαραχθούν, καθώς περιέχουν πάρα πολύ σκληρές εικόνες.

Άνθρωποι μεταφέρουν νεκρούς και τραυματίες, την ώρα που ακούγεται βροχή πυροβολισμών (προσοχή, σκληρές εικόνες):


https://www.ieidiseis.gr/

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.