Βόλος: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο - Τον φίμωσαν με κουρτίνα και τον λήστεψαν


Τον φόβο και τον τρόμο έζησε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Άλλη Μεριά Βόλου, όταν τρεις δράστες εισέβαλαν σε αυτό με σκοπό να τον ληστέψουν.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς οι δράστες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισήλθαν στη μονοκατοικία λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, από την κεντρική πόρτα, που ήταν ανοιχτή λόγω ζέστης.

Ο 80χρονος άνδρας έτρωγε όταν οι τρεις κουκουλοφόροι “μπούκαραν” στο σπίτι, τον φίμωσαν με την κουρτίνα, του έδεσαν τα μάτια και τον ακινητοποίησαν με μονωτική ταινία και τον έριξαν στο πάτωμα για να καταφέρουν να του αφαιρέσουν 300 ευρώ.

Πηγή: thenewspaper.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.