Στην υγεία των κορόιδων. ΚΥΑ νομιμοποίησε το κορονοπάρτι του πρωθυπουργού στην Ικαρία ένα μήνα μετά.


Σαν να μην έφτανε όλη η φασαρία που έγινε για το σκηνικό που στήθηκε στην Ικαρία από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που παραβίασε τα μέτρα που ο ίδιος θέσπισε, ήρθε το υπουργείο προστασίας του Πολίτη για να νομιμοποιήσει αυτή του την ενέργεια.

Την ώρα που αστυνομικοί συλλαμβάνουν πιτσιρίκια και κόβουν πρόστιμα, αφού αυτή είναι η οδηγία που τους έχουν φορτώσει, το υπουργείο στις 2 Μαρτίου κατέθεσε ΚΥΑ που όπως βλέπετε αναφέρει πως όλα ήταν νόμιμα στην Ικαρία στις 6  Φεβρουαρίου!

Σε αυτήν αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο αστυνομικό είχαν το δικαίωμα της παρουσίας, αλλά το πιο τραγικό είναι η αναφορά ότι δεν απαγορεύεται η επίσκεψη των παραπάνω σε σπίτι!!!

'Ιδια ''έξυπνη'' λύση έδωσαν και στην ανέμελη ποδηλατάδα του Κούλη στην Πάρνηθα μετά της συζύγου του όταν ΑΛΛΑΞΑΝ τα μέτρα προκειμένου να κρύψουν την παραβίαση αυτών απο τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! 

Στην υγειά των κορόιδων λοιπόν...


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.