Δε θα κάνουν τελικά τα τεστ τα φαρμακεία



Αποσύρετε η ρύθμιση που έδινε τη δυνατότητα στα φαρμακεία να διενεργούν rapid test.
Με τη νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, διαγράφεται από το επίμαχο άρθρο 1 η φράση «να χορηγείται το δικαίωμα ελέγχων και καταγραφής των αποτελεσμάτων τους στους φαρμακοποιούς».

Η απόσυρση της ρύθμισης για διενέργεια rapid test ήταν αίτημα των φαρμακοποιών, οι οποίοι θα μπορούν  να πωλούν τα γρήγορα  τεστ, όχι όμως και να τα διενεργούν.
Το επίμαχο άρθρο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που αναμένεται να ψηφιστεί απόψε από την Ολομέλεια της Βουλής.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.