ΕΛΑΣ - Κίνδυνος κλοπής στρατιωτικού εξοπλισμού για τρομοκρατικά χτυπήματα


Την εντατικοποίηση των μέτρων ασφαλείας γύρω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις ζήτησε με έγγραφό της η Αστυνομία από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο έγγραφο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτά τα αυξημένα μέτρα υπαγορεύονται από τις εξελίξεις, υπονοώντας την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και τις κλιμακούμενες επιθέσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν θεωρείται απίθανο κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν το κλίμα της περιόδου και να συστήσουν μια νέα ομάδα στον χώρο αντάρτικου πόλης στα πρότυπα της "17Ν", μέλη της οποίας είχαν τρεις κλοπές οπλισμού από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο ενεργητικό τους. Από την Ελληνική Αστυνομία ζητούν αύξηση των περιπολιών και ελέγχων, ειδικά γύρω από εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται όπλα και εκρηκτικά.

Πηγές από το ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι το σήμα διαβιβάστηκε όπως έπρεπε στις υπηρεσίες, αλλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή προς το παρόν, αφού στα συγκεκριμένα σημεία τηρούνται ήδη αυστηρά πρωτόκολλα.

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει σημάνει συναγερμός λόγω της υπόθεσης Κουφοντίνα και των επιθέσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα από αλληλέγγυους. Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει συσκέψεις με αξιωματικούς της ασφάλειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που συζητείται είναι τα μέτρα φύλαξης και αποτροπής ενεργειών σε βάρος αστυνομικών μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα.

enikos.gr



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.