Όταν τα γεγονότα εκθέτουν, τα κρούσματα ανεβαίνουν

Εργαλεία έχουμε, όπως και ικανούς επικοινωνιολόγους. Ο Πρωθυπουργός το είχε πει καθαρά ''μας ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία''. 
Μετά από τέτοια δήλωση τι μπορεί να πει κανείς;
Το κόλπο του αντιπερισπασμού είναι στρατηγική και οι πολιτικοί το χρησιμοποιούν κατά κόρον. 
Μας ''παίζουν'' όπως η γιαγιά  μας, όταν ήμασταν μικρά και ήθελε να κρύψει το γλυκό ,μας έλεγε τι είναι αυτό ; Κοιτώντας κάπου πίσω μας και μόλις γυρίζαμε το κεφάλι το έκρυβε και μας έβγαζε και τρελούς. Δεν είδες καλά εδώ δεν υπήρχε γλυκό!
Το ίδιο κάνουν πάντα. Το ίδιο έκαναν με τον Λιγνάδη, το ίδιο κάνουν και με το ξυλοφόρτωμα του πολίτη στη Νέα Σμύρνη.
Ο φόβος είναι πολύ δυνατός τους σύμμαχος και το ξέρουν. Πάνω από 3000 κρούσματα μετά από 20 μέρες εγκλεισμού!!!  Άρα το λοκντάουν δε δουλεύει ή μας δουλεύουν αυτοί.
Ο ιός είναι εργαλείο και το έχουν πει πολλές φορές. Πίσω από αυτόν έχουν κρύψει όλα τα ''σάπια'' νομοσχέδια που περνούν με τη συμβολή της αντιπολίτευσης που όλο φωνάζει, αλλά την ώρα της ψηφοφορίας τα ψηφίζει και με τα δυο χέρια...
Μέχρι να κρύψουν τις απάτες πίσω από ψηφιακά, ο ''ιός'' θα είναι εδώ και οι προσλήψεις αστυνομικών θα συνεχίζονται .
Μόνο που αν τους χρειαστείς δε θα μπορούν να έρθουν.... εκτός αν έχεις ρουφιανέψει το γείτονα.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ....



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.