Μυστήριο με πυροβολισμούς σε κλειστή κάβα στο Περιστέρι

 



Το κίνητρο των δυο ενόπλων, οι οποίοι τα ξημερώματα άνοιξαν πυρ κατά κλειστής κάβας στο Περιστέρι προσπαθούν να φωτίσουν οι αρχές.
Πυροβολισμοί σε κάβα προκαλέσαν αναστάτωση στο Περιστέρι, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 3 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν επτά φορές προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη καταστήματος που βρίσκεται στον παράδρομο της λεωφόρου Αθηνών 123.
Οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη περισυνέλλεξαν κάλυκες από το σημείο.
Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια και αναμένεται η κατάθεση του ιδιοκτήτη για να ρίξει φως στο κίνητρο των δραστών.

Εάν πρόκειται δηλαδή για προσωπικές διαφορές, εκβιασμό ή κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα.
Οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες αλλά και βίντεο στην περιοχή, για να εντοπίσουν τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας των δραστών.

https://sputniknews.gr

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.