Σφοδρές ανταλλαγές πυρών στην Ουκρανία | ΝΤΟΝΜΠΑΣ

 


Οι δυνάμεις των ρωσόφωνων αυτονομιστών πραγματοποίησαν 11 επιθέσεις σε θέσεις της Ουκρανίας στο Donbass στις 27 Μαρτίου, αναφέρει το ουκρανικό ειδησεωγραφικό πρακτορείο UNIAN.

Τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν απαγορευμένα όπλα, κοντά στο χωριό Σούμι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο.

Εκτοξευτές χειροβομβίδων, πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος και τουφέκια χρησιμοποιήθηκαν κοντά στα χωριά Zaitseve και Luhanske και κοντά στην πόλη Avdiyivka.

Εκτοξευτές χειροβομβίδων διαφόρων τύπων χρησιμοποιήθηκαν κοντά στα χωριά Vodiane και Slavne, ενώ τα εχθρικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ με τουφέκια κοντά στο χωριό Shyrokyne.

Επιπλέον, εντοπίστηκε ένα εχθρικό UAV ενώ διέσχιζε τη γραμμή επαφής κοντά στην πόλη Avdiyivka, αναφέρει το πρακτορείο.

Από τις 00:00 έως τις 07:00 π.μ. ώρα Κιέβου στις 28 Μαρτίου, οι δυνάμεις της Ρωσίας πραγματοποίησαν τρεις επιθέσεις σε θέσεις της Ουκρανίας. Δεν αναφέρθηκαν απώλειες στον ουκρανικό στρατό.

https://nemesishd.gr/

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.