«Καζάνι» που βράζει μοιάζει η Μεσόγειος: Πέρασαν το Γιβραλτάρ ακόμη τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοίαΕνισχύουν και άλλο οι Ρώσοι τη ναυτική τους παρουσία στη Μεσόγειο. Τέσσερα αποβατικά σκάφη προερχόμενα από το Στόλο της Βαλτικής πέρασαν σήμερα το Γιβραλτάρ.

Ακόμη είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός τους: εάν δηλαδή θα καταπλεύσουν στην Συρία στην βάση της Ταρτούς ή εάν πρόκειται να κατευθυνθούν στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο ρωσικός στολίσκος αποτελείται από τα αποβατικά Kaliningrad (102), Minsk (127), Korolev (130) και από την κορβέτα  Boykiy (532).
Προς συνάντησή τους κατευθύνονται προς την κεντρική Μεσόγειο το ρυμουλκό Nikolai Chiker και το σκάφος ανεφοδιασμού  Vyazma, ενώ όπως φαίνεται η συγκέντρωση ρωσικών και αμερικανικών σκαφών στην ανατ. Μεσόγειο είναι μεγάλη.https://www.pronews.gr/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.