Αγωνιώδης ανάρτηση Πολάκη: Φέρτε μονοκλωνικά να σώσουμε κόσμο!!! Εσείς μόνο τα λοκ νταουν είστε ικανοί να κάνετε


«Φέρτε τώρα τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε!! (οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)» επαναλαμβάνει σε ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος -ο οποίος είχε κάνει την ίδια έκκληση πολύ νωρίτερα- την επαναλαμβάνει ενώ αυξάνονται επικίνδυνα τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα και η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής είναι ασφυκτική. 

Παράλληλα, μιλώντας με την ιδιότητα του γιατρού, κάνει μια τελευταία έκκληση προς την κυβέρνηση για μια σειρά κινήσεων και μέτρων που όπως αναφέρει «θα σώσουν ζωές». 

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΕΠΕΙΔΗ το πράγμα φουντώνει και εσείς μόνο τα λοκ νταουν είστε ικανοί να κάνετε

ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) Φέρτε ΤΩΡΑ τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ο ευρωπαϊκός οργανισμός έδωσε την έγκριση που και καλά περιμένατε!! (οι Ούγγροι οι Γερμανοί και οι Ιταλοί τα έφεραν ΠΡΙΝ την έγκριση)

2) Προχωρήστε σε συνεννόηση με τις πανεπιστημιακές και τις μεγάλες κλινικές του Εσυ ,τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων το Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας σε ΜΑΖΙΚΗ συλλογή:

α) Πλάσματος από αναρρώσαντες ασθενείς COVID που έχει αντισώματα και το οποίο γίνεται ήδη σε μικρή ομως κλίμακα

β) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: σε συλλογή πλάσματος από ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ που φαίνεται από πρόδρομα στοιχεία πως έχουν πολύ υψηλό τίτλο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΩΝ αντισωμάτων (και όχι μόνο αντισπαικ)!!!!

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!!

Οι άνθρωποι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!

Παυλος Πολακης, Γιατρος, Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Χανιων, πρ αναπλ Υπ Υγειας.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.