ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ: Συνεκπαίδευση στη Χάιφα με τους Ισραηλινούς

 


Την Κυριακή, η Φρεγάτα ΥΔΡΑ σε υλοποίηση του σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ για συνεργασία και συνεκπαίδευση με μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων φίλων και σύμμαχων χωρών που επιχειρούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, κατά την διάρκεια του επανάπλου από τον λιμένα ABU DHABI των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατέπλευσε στο λιμένα Χάιφα του Ισραήλ για ανεφοδιασμό.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας η Φ/Γ ΥΔΡΑ απέπλευσε από το λιμένα Χάιφα και εκτέλεσε συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) με το Ισραηλινό πολεμικό πλοίο ΙNS BAT YAM.

Η ανωτέρω συνεκπαίδευση περιλάμβανε προχωρητικούς ελιγμούς και αντικείμενα επικοινωνιών, αφενός διατηρώντας την επιχειρησιακή ικανότητα των συμμετεχουσών μονάδων σε υψηλό επίπεδο, αφετέρου αναδεικνύοντας έμπρακτα την σταθερή προσήλωση των δύο χωρών στην υλοποίηση και περαιτέρω αναβάθμιση του προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Ισραηλινό ομόλογό του Αντιστράτηγο Aviv Kochavi στο Ισραήλ τον Ιούλιο του 2020.

Πηγή: ΓΕΕΘΑ
https://nemesishd.gr

 Σ.Σ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ Κ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ. 

Η ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΜΑΣ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΪΦΑ,,,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΥΘΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ  )  ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ,,ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ,,

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ... ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ...

ΝΑΤΑΣΑ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.