Για πρώτη φορά γυναίκα- μουσουλμάνα πρόεδρος στα Αρριανά Ροδόπης

Η Ρούιε Ρίσγγιτς είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του δημοτκού συμβουλίου στα Αρριανά Ροδόπης.


 Για πρώτη φορά εξελέγη στον Δήμο Αρριανών Ροδόπης, γυναίκα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι η Ρούκιε Ρίσγγιτς, δικηγόρος στο επάγγελμα, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ3.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, εξελέγη Πρόεδρος ομόφωνα από το Σώμα, σε έναν δήμο που στην πλειοψηφία του κατοικείται από μουσουλμανικό πληθυσμό.

Το ενδιαφέρον για τα κοινά το είχε από πολύ μικρή ηλικία και η δικηγορία που επέλεξε την οδήγησε πιο γρήγορα στην ενασχόλησή της με την πολιτική. Η ίδια θέλει να αποτελέσει πρότυπο για τις άλλες γυναίκες, θέλοντας να τις ενθαρρύνει να ασχοληθούν με τα κοινά, χωρίς να φοβούνται τις διακρίσεις και να αυξήσουν τις δεξιότητές τους, ώστε να μην πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης.https://www.thetoc.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.