Άδωνις Γεωργιάδης: «Νομίμως τηλεφωνούν οι εισπρακτικές – Τα χρέη είναι για να πληρώνονται» ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!


Ο γραφικός πλέον Άδωνις μέσα στην υπεροψία του, έδειξε το πραγματικό τους πρόσωπο. 
Είχε το ΘΡΑΣΟΣ μετά από όλα όσα έχουν κάνει κι έχουν καταστρέψει την οικονομία, να δίνει δίκιο στις εισπρακτικές και τις τράπεζες. 
Ίσως αυτή είναι και η δικαιολογία τους, για το οτι έδωσαν πρόωρα τις δόσεις στο ΔΝΤ την ώρα μάλιστα που οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι και πεινασμένοι.
ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΝ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ.
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ;

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ''«Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς» ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

Την πρακτική των εισπρακτικών εταιρειών να τηλεφωνούν εν μέσω πανδημίας και κλειστής αγοράς στους πολίτες και να τους ζητούν χρήματα, δικαιολόγησε και υποστήριξε ότι είναι απόλυτα φυσιολογική από το Βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης, δεν πάνε πολύ χρόνια από τότε που είχε δηλώσει ότι οι εταιρείες αυτές «δεν μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα»…

Τα δεδομένα και οι απόψεις όμως του κ. Γεωργιάδη φαίνεται ότι αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες, και με απόλυτα φυσιολογικό τόνο σήμερα, Παρασκευή 19/3, δήλωσε ότι «οι εισπρακτικές εταιρείες νομίμως τηλεφωνούν και τα χρέη είναι για να πληρώνονται».

«Αν υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση ότι τα χρέη πρέπει να μην πληρώνονται, τότε θα υπάρξει γενικευμένη χρεοκοπία των πάντων και καταστροφή της οικονομίας και απώλεια θέσεων εργασίας» συμπλήρωσε.

«Εάν τηλεφωνούν μία φορά την ημέρα, εάν τηλεφωνούν μόνο σε εργάσιμες ώρες και ημέρες και όχι το Σαββατοκύριακο, εάν δεν τηλεφωνούν στο χώρο εργασίας, εάν δεν τηλεφωνούν σε συγγενικά πρόσωπα κλπ» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.