Η Μέρκελ παρασημοφόρησε Τούρκους επιστήμονες! Και εμείς περιμένουμε να μας υποστηρίξει η Γερμανία!


Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ για την μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση!

Μάταια περιμένει η κυβέρνηση να μας υποστηρίξει το Βερολίνο έναντι των προκλήσεων και επιθέσεων της Άγκυρας. Η Μέρκελ είναι αποφασισμένη μέχρι τέλους να βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας και βέβαια και στη μετά Μέρκελ εποχή, πάλι τα ίδια θα ισχύουν. Οι δεσμοί που δένουν Τουρκία και Γερμανία είναι πολύ ισχυροί και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα και οικονομικά, αλλά και σε ανθρώπινες ψυχές…

Για να καταλάβετε πόσο επιστήθιοι φίλοι είναι: Ο Πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, απένειμε το Παράσημο του Τάγματος της Αξίας σε δυο Τούρκους επιστήμονες, στον καθηγητή Ουγούρ Σαχίν και την Δρ. Οζλέμ Τουρετζί. Πρόκειται για τους ιδρυτές της γερμανικής εταιρίας βιοτεχνολογίας BioNTech που ανέπτυξε το εμβόλιο του κορωνοϊού!

Η τελετή διοργανώθηκε στο Παλάτι Μπέλβιου και παρέστη και η Καγκελάριος Άνκγελα Μέρκελ.

Στην ομιλία του ο Γερμανός Πρόεδρος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ εξ ονόματος της χώρας μου για τις υψηλές επιστημονικές επιτυχίες σας. Εύχομαι στα μελλοντικά μεγάλα ερευνητικά σχέδια σας να φέρουν επιτυχίες και σε σας και σε μας που θα αφήσουν εποχή».

Ο Στάϊνμάγιερ αφού τόνισε πως το εμβόλιο δεν μπορεί να έχει ιθαγένεια συνέχισε: «Πολλοί άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου αποκαλούν την απόδοση σας ως «εμβόλιο θαύμα». Περιγράφεστε ως εντυπωσιακό ιδρυτικό ζεύγος, οι καλύτεροι ερευνητές, ήρωες της γνώσης και μάλιστα ως σωτήρες του κόσμου».

Στην ομιλία που εκφώνησε η Οζλέμ Τουρετζί μετά την απονομή παράσημου, σημείωσε πως με τον σύζυγο της Ουγούρ Σαχίν νιώθουν μεγάλη τιμή από την απονομή αυτού του παράσημου και πως το παράσημο αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους ίδιους.

Μετά την παρασημοφόρηση όλα τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγύρισαν για την τουρκική επιτυχία! Η Γερμανία αποτελεί μεγάλη πληγή για τα ελληνικά συμφέροντα διαχρονικά και ποτέ δεν βρεθήκαμε στο ίδιο στρατόπεδο και ιστορικά!

https://www.newsbreak.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.