Κήρυξε απεργία πείνας ο Αλεξέι Ναβάλνι

Ο  Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στις φυλακές Πακρόφ ΙΚ-2,  ανακοίνωσε ότι κήρυξε απεργία πείνας, απαιτώντας να «τηρηθεί ο νόμος» και να επιτραπεί να τον επισκεφθεί γιατρός της επιλογής του ώστε να του παρασχεθεί η κατάλληλη αγωγή για οξύ πόνο στη μέση και τα πόδια του.

Το αίτημα του, το οποίο διαβίβασε στους δικηγόρους του, αναρτήθηκε στο Instagram υπό τον τίτλο «γιατί οι κρατούμενοι κηρύσσουν απεργία πείνας»;

«Έχω κηρύξει απεργία πείνας ζητώντας να τηρηθεί ο νόμος και να επιτρέψουν να με επισκεφθεί γιατρός της επιλογής μου» αναφέρει ο Ναβάλι στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.