''ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ'' ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!



ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. 
ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΑΤΑΚΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Ή ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ;
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. 


Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφέρθηκε  σε μια «κουλτούρα επιδόματος» που «πάει να παγιωθεί» στην κοινωνία.

«Πρέπει να επιταχύνουμε προς το άνοιγμα της αγοράς. Πρέπει να ξαναδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί, του επιδόματος» δήλωσε αρχικά ο κ. Κυρανάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ολόκληρη κοινωνία, η οποία ζει με ένα επίδομα» σημείωσε ο ίδιος ενώ πρόσθεσε πως: «Ναι, τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως, μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό».

«Δεν μπορούμε να διδάξουμε μία ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος» επανέλαβε ο βουλευτής, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να του απαντά: «Μη δώσετε ιδεολογική βάση, οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα υποφέρουν».

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.