Η Γαλλία δεν βλέπει λόγο να αναστείλει τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca


 

 Ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν δήλωσε σήμερα ότι οι γαλλικές υγειονομικές αρχές δεν βλέπουν κανέναν λόγο για να αναστείλουν τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της COVID-19.

"Τα οφέλη του εμβολίου της AstraZeneca είναι υψηλότερα από τους κινδύνους", επισήμανε ο Βεράν, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης της κυβέρνησης σχετικά με τον νέο κορονοϊό.

Οι υγειονομικές αρχές της Δανίας, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι αναστέλλουν τη χρήση του εμβολίου κατά της Covid-19 της εταιρείας AstraZeneca, μετά τις πληροφορίες σχετικά με τον σχηματισμό θρόμβων αίματος σε ανθρώπους που είχαν εμβολιαστεί.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

https://www.capital.gr
/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.