Αθήνα- Νέα μπλόκα κουκουλοφόρων σε πολίτες! - Ζητούν ταυτότητες και ψάχνουν αστυνομικούς


Στο έλεος των κουκουλοφόρων βρίσκεται η Αθήνα, καθώς για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες υπάρχουν καταγγελίες που ζητούσαν ταυτότητα από πολίτες στο Παγκράτι. 

Να υπενθυμίσουμε πως το βράδυ της Δευτέρας περίπου 100 κουκουλοφόροι στο Ζωγράφου σταματούσαν πολίτες και τους ζητούσαν ταυτότητες ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι αστυνομικοί. 

Παρόμοια καταγγελία έγινε και για το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με την οποία στη συμβολή των οδών Νικηφορίδη και Φορμίωνος στο Παγκράτι άτομα σταματούσαν πολίτες. 




Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.