Έρχεται διαγωνισμός για τα ανθοπωλεία της Βουλής.



Φωτογραφήθηκε μπροστά  από τα λουλουδάδικα της Βουλής μαζί με τη σύζυγο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram με το παρακάτω σχόλιο...

Μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, τα διάσημα ανθοπωλεία θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο στο πλάι της Βουλής. Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ληφθεί και από το φθινόπωρο η εικόνα αυτή θα είναι καθημερινή.
Η σύζυγος του μας λέει πως  ''Τα γνωστά σε όλους μας ανθοπωλεία έξω από την Βουλή θα ξαναζωντανέψουν σύντομα, συνδυάζοντας την αίγλη του παρελθόντος με τις ομορφιές μιας σύγχρονης μητρόπολης. Με ιστορία ενός αιώνα είναι έτοιμα να χρωματίσουν την καθημερινότητα μας.

Άραγε πόσοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να νοικιάσουν τα ανθοπωλεία της βουλής;




Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.