Ινδονησία: Τεράστια πυρκαγιά σε διυλιστήριο - Πέντε τραυματίες


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διυλιστήριο στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, έπειτα από έκρηξη, ανακοίνωσε η δημόσια επιχείρηση πετρελαίου και αερίου Pertamina.

Η φωτιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και περίπου 950 κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις εστίες τους. Οι τραυματίες είναι κάτοικοι, που έχουν υποστεί εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, κατά την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Republika, που επικαλείται την εταιρεία.

Εκατοντάδες οχήματα της πυροσβεστικής έχουν αναπτυχθεί στο διυλιστήριο και καταβάλλουν προσπάθεια να σβήσουν τις φλόγες.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, η έκρηξη και η φωτιά στο διυλιστήριο Μπαλονγκάν πιθανόν οφείλονταν σε κεραυνό.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.