Έτσι μας προστατεύουν;

Ανεκπαίδευτοι ''αστυνομικοί'' λειτουργούν με εντολές, χωρίς σκέψη.
Στρέφουν τα όπλα με ευκολία σε πολίτες που θα μπορούσαν να είναι οικογένεια τους. Η πλύση εγκεφάλου που τους γίνετε θα έχει ολέθρια αποτελέσματα....
Δυστυχώς δεν ξέρουν τι κάνουν....

Νέα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τα χτεσινά σοβαρά επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα από αυτά αστυνομικός κρατά στα χέρια του αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα με έναν αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη να κρατά ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. 

Στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ο εν λόγω αστυνομικός δείχνει να βγάζει ένα αντικείμενο και να «σημαδεύει» προς αγνώστους.

Σε άλλο βίντεο που προηγήθηκε του παραπάνω περιστατικού, άνδρες της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", συγκεντρωμένοι πάνω στα δίκυκλα στην άκρη του δρόμου ακούγονται να λένε μεταξύ τους: "Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ....με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!". Ωστόσο, γίνεται έρευνα αν το συγκεκριμένο βίντεο είναι πράγματι από τα χτεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.






Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.