Δέχθηκαν επίθεση από τουλάχιστον 60 άτομα λέει η δικηγόρος του αστυνομικού για τον ξυλοδαρμό πολίτη τη Νέα Σμύρνη

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....

Η δικηγόρος του αστυνομικού που έχει καταγραφεί σε βίντεο να ξυλοκοπεί πολίτη στη Νέα Σμύρνη δίνει στη δημοσιότητα την εκδοχή του πελάτη της για τα γεγονότα. 
«Προηγήθηκε αξιόποινη πράξη» ανέφερε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, προσθέτοντας πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, δέχθηκαν επίθεση από πάνω από 60 άτομα.

Η ίδια έκανε λόγο για κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό ενώ μίλησε και για ανώνυμη κλήση από πολίτη.

«Δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν να επιβάλλουν πρόστιμα με κάθε ευγένεια, όπως προβλέπεται» τόνισε.

Στη συνέχεια υποστηρίζει πως ζήτησαν ενισχύσεις, λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν, κάτι που έχει καταγραφεί στις επικοινωνίες των αστυνομικών.

Παράλληλα, αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων και σημείωσε πως δεν φταίει η αστυνομία που φοβήθηκαν τα παιδάκια, φταίνε τα επεισόδια που προηγήθηκαν.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.