Θρήνος για τους 3 νέους που έχασαν την ζωή τους στο Σχιστό


Τρεις νέοι άνθρωποι. Τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους, την Πέμπτη σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Σχιστό, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Όλα έγινε όταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στην λεωφόρο Σχιστού με κατεύθυνση προς την Γρηγορίου Λαμπράκη. 

Στο ύψος του αριθμού 98 λοιπόν, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην προστατευτική μπάρα.

Η σύγκρουση μάλιστα ήταν τόσο δυνατή που ξηλώθηκε το στηθαίο, ενώ αμέσως μετά το Ι.Χ εκτοξεύτηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, έπεσε πάνω στις μπάρες και συνέχισε την τρελή του πορεία για 100 μέτρα.

Οι μαρτυρίες
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκε στο Mega, μάρτυρες αναφέρουν πως από την σύγκρουση τα σώματα των τριών εκ των τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, εκτινάχθηκαν εκτός αυτού, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους.
Μία κοπέλα που φορούσε ζώνη όμως, τραυματίστηκε ελαφρότερα και κατάφερε να επιζήσει.

Μόλις όμως κατάλαβε τι είχε γίνει, άρχισε να ζητάει βοήθεια, αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Όταν όμως έφτασαν τα ασθενοφόρα και η πυροσβεστική, ήταν πλέον αργά...

Μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα, αρκετοί φίλοι των παιδιών άρχισαν να καταφθάνουν στο σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι και να τιμήσουν τη μνήμη τους.

gazzetta.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.