Δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου παρά μόνο η στρατιωτική στην Αθήνα


Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης με την COVID-19 που καταγράφεται στη χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε πως θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση, η οποία και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Βρισκόμαστε στην τελευταία δύσκολη φάση αυτής της περιπέτειας και τούτων δοθέντων, δεν θα γίνουν παρελάσεις στην 25η Μαρτίου. Θα υπάρξει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική μας επέτειο, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι πως θα είναι ένα ποιοτικό και πολύ περήφανο θέαμα» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.