Παρέλαση 25ης Μαρτίου με την Μπριζίτ Μακρόν
Το «παρών», , στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα δώσουν, όπως  φαίνεται, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ. Ο Γάλλος πρόεδρος θα παρακολουθήσει με τη σύζυγό του και το ζεύγος Μητσοτάκη την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια Μακρόν και Μητσοτάκης θα πρέπει να πετάξουν στις Βρυξέλλες, καθώς την ίδια μέρα θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Η στρατιωτική παρέλαση θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης κι ενδέχεται, εάν κάτι δεν αλλάξει δραματικά εξαιτίας του Covid-19 στην Ευρώπη, να βρεθεί κοντά μας και ο πρίγκιπας Κάρολος, που έχει απαντήσει θετικά στην ελληνική πρόσκληση.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.