Έλληνας ο νεαρός που δαγκώθηκε από κόμπρα– Παρόμοιο περιστατικό το 2005 στην Κύπρο

Διίστανται οι πληροφορίες σχετικά με τον νεαρό που δάγκωσε η κόμπρα στην Ελλάδα.

 

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για 30χρονο Κύπριο ο οποίος διαμένει στην Ελλάδα, τελικά σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είναι ελληνικής καταγωγής.

Η μόνη σύνδεση της Κύπρου με το όλο περιστατικό είναι στην εύρεση του αντιδότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του 30χρονου όπως και το νοσοκομείο το ίδιο επικοινώνησε με το Ερπετολογικό Κέντρο Κύπρου (The reptile jungle) και πιο συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αγγελή, για άμεση εύρεση του αντιδότου.



Το κέντρο είχε διαθέσιμο τον εν λόγω αντίδοτο και αμέσως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να μεταφερθεί το αντίδοτο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο νεαρός.

Το SigmaLive επικοινώνησε με το άτομο το οποίο κατείχε το συγκεκριμένο αντίδοτο και το έστειλε στην Ελλάδα ούτως ώστε να βοηθήσει τον νεαρό που δαγκώθηκε από το ερπετό.

Ο κ. Αγγελής επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ παράλληλα διευκρίνισε πως η κόμπρα δεν είναι ινδική όπως αναφέρεται αλλά ταιλανδεζικη.

Επιπλέον η ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα στην Ελλάδα, αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του pet shop που προμήθευε τροφή στον 30χρονο για τα ερπετά, είναι Κύπριος χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται.

Σημειώνεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Κύπρο το 2005, όταν στο κατακλυσμό της Λάρνακας άτομο είχε δεχθεί δάγκωμα από το ίδιο είδος ερπετού.

sigmalive.com


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.