Θύμα σχολικού εκφοβισμού 14χρονη που ανασύρθηκε νεκρή από τον Σηκουάνα


Αποτροπιασμό προκαλεί το φρικτό έγκλημα που εκτυλίχθηκε στη Γαλλία. Μία 14χρονη βρέθηκε νεκρή στον Σηκουάνα και δυο έφηβοι , που έχουν συλληφθεί, κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό και τον πνιγμό της. Η κοπέλα ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού και δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Η μαρτυρία μητέρας 15χρονου αγοριού που στη συνέχεια συνελήφθη, βοήθησε να εντοπίστεί η σορός της 14χρονης. Όπως η ίδια περιέγραψε στην αστυνομία, μεταξύ 16.00 και 17.00 τοπική ώρα, ο γιος της «της ανακοίνωσε ότι είχαν μόλις χτυπήσει ένα κορίτσι και εκείνο είχε πέσει στον Σηκουάνα», ανέφερε η εισαγγελία

Μαζί με τον 15χροο συνελήφθη συνομήλικη φίλη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών, το θύμα “είχε πιαστεί στα χέρια με εκείνη που την παρενοχλούσε μπροστά από τις τουαλέτες”, την περασμένη εβδομάδα.

Η διαμάχη, που οδήγησε στην τραγωδία, φαίνεται να ξεκίνησε πριν από τις σχολικές διακοπές του Φεβρουαρίου, όταν φωτογραφίες του θύματος «με εσώρουχα» κυκλοφόρησαν στο Snapchat, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών στο Γαλλικό Πρακτορείο.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.