Κορωνοϊός: «Συναγερμός» σε αγκυροβολημένο πλοίο στην Κρήτη – 14 κρούσματα



Αγκυροβολημένο στους Καλούς Λιμένες της Κρήτης βρίσκεται ένα φορτηγό πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με Έλληνα καπετάνιο και ξένη σημαία που είχε ως αρχικό προορισμό την Αίγυπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, λίγο πριν φτάσει στο Κάιρο διαπιστώθηκε πως αρκετοί επιβαίνοντες είναι θετικοί στον κορωνοϊό και συγκεκριμένα 14 από τους 20.

Οι 14 που βρέθηκαν θετικοί είναι απομονωμένοι σε χώρους του πλοίου, ενώ όσοι δεν νοσούν βρίσκονται σε άλλο χώρο.

Νωρίτερα, ο 66χρονος καπετάνιος του πλοίου που διαγνώστηκε θετικός, παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το φορτηγό πλοίο παραμένει αγκυροβολημένο στους Καλούς Λιμένες.
Οι αιγυπτιακές αρχές δεν επέτρεψαν στο πλοίο να αγκυροβολήσει

Οι αιγυπτιακές αρχές δεν επέτρεψαν τον κατάπλου του, λόγω των περιοριστικών μέτρων και το πλοίο κινήθηκε προς την Κρήτη, και τους Καλούς Λιμένες, ως κοντινότερο προορισμό, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Στις 3:00 τα ξημερώματα έγινε η μεταφορά του καπετάνιου στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοϊού στα μέλη του πληρώματος.

http://www.topontiki.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.