10χρονη κατέληξε από αμυγδαλίτιδα στον Πύργο



Σύμφωνα με το patrinews.gr, περίπου στις 10.30 το πρωί έφτασε στο Κέντρο Υγείας της Ανδραβίδας η 10χρονη, συνοδευόμενη. Ήταν φανερά αδύναμη και στεκόταν όρθια με δυσκολία. «Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή, ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη», λέει ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Ανδραβίδας.


Διασωληνώθηκε και κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες
Λόγω σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε ότι το κορίτσι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο του Πύργου. Ένας παιδίατρος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν την μικρή με ασθενοφόρο. «Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Ανδραβίδας. Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο του Πύργου και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι, δυστυχώς, το κορίτσι κατέληξε», δήλωσε συντετριμμένος ο παιδίατρος στο patrinews.gr.

Ως πιθανή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού εξετάζεται το σηπτικό σοκ, ωστόσο, φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.