SOS του Δήμου Ωρωπού: Χρειαζόμαστε ερπυστριοφόρα, κινδυνεύουν ζωές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;;;;

Με μια δραματική ανάρτηση ο Δήμος Ωρωπού κάνουν επείγουσα έκκληση προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και την Περιφέρεια Αττικής για άμεση βοήθεια στις δυνάμεις που επιχειρούν στην διάνοιξη δρόμων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Τα βαριά ερπυστριοφόρα χρειάζονται για να υπάρξει πρόσβαση σε σπίτια που υπάρχει άμεση ανάγκη, καθώς βρίσκονται χωρίς ρεύμα, νερό και με το χιόνι να έχει κλείσει τα σπίτια.

«Ο Δήμος Ωρωπού, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού και ο αντιδήμαρχος Αφιδνών Γιάννης Δήμας κάνουν επείγουσα έκκληση προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Αττικής για άμεση βοήθεια στις δυνάμεις που επιχειρούν στην διάνοιξη δρόμων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Χρειάζονται άμεσα βαριά ερπυστριοφόρα για να υπάρξει πρόσβαση σε σπίτια που υπάρχει άμεση ανάγκη. Χωρίς ρεύμα, νερό και με το χιόνι να έχει κλείσει τα σπίτια κινδυνεύουν ζωές», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.