Το κρυμμένο μήνυμα του Μητσοτάκη πίσω από τις δηλώσεις για τα εμβόλια στο Reuters!

Τη μείωση της Ελλάδας που ξεκίνησε ο Σημίτης  βάζοντας τη χώρα στο ευρώ και με το χειρισμό στα Ίμια, συνέχισε ο ΓΑΠ διαβάλλοντας τη χώρα και τους πολίτες ως ανεύθυνους, απατεώνες, φοροφυγάδες και τεμπέληδες, έρχεται να συνεχίσει και να αποτελειώσει ο σημερινός πρωθυπουργός. 

Ουσιαστικά, χαρακτήρισε  τη χώρα  ''μικρή''  και κατ' επέκταση αποικία της Γερμανίας.

Όταν λέμε ΕΕ και Κομισιόν ξέρουμε πολύ καλά πως μιλάμε για τη Γερμανία.
Είναι ανεπίτρεπτο να μιλάει έτσι ο πρωθυπουργός της χώρας για τη χώρα που κυβερνά και να μην ανοίγει  ρουθούνι.
Μην ξεχνάμε πως τα εμβόλια τα έχουμε προπληρώσει! Προπληρώσαμε και δεν ''θέλουμε'' να διαπραγματευτούμε ή δε θέλει η Γερμανία να διαπραγματευτούμε; 
Προπληρώσαμε κάτι που αποφάσισαν και διαπραγματεύτηκαν οι Γερμανοί με την γερμανική εταιρεία παραγωγής!!!

Η περίεργη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Μπορώ να σας πω ότι, ως μια μικρή χώρα, δεν θέλουμε να διαπραγματευόμαστε με τις μεγάλες φαρμακευτικές» είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι χαρούμενος που η Ευρώπη διαπραγματεύτηκε ως σύνολο. Ωστόσο, υπάρχουν επιπλοκές και ναι, υπήρξαν ζητήματα, αλλά ας μην χάνουμε τη μεγάλη εικόνα».

Αν δε μπορούμε λοιπόν να διαπραγματευτούμε για την υγεία μας, δε μπορούμε να διαπραγματευτούμε ούτε για την Εθνική μας κυριαρχία κύριε Μητσοτάκη; Αυτό μας λέτε;

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ  ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΟΥΝ.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.