Γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία: Συνεχίζεται o διεθνής διασυρμός από New York Times και Politico




Διεθνής διασυρμός από New york Times και Politico για το γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία

Θέμα στα Διεθνή μέσα Ενημέρωσης έγινε η το γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη και η παραβίαση των μέτρων του lockdown από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Μετά τον Guardian, η χάρη του πρώτου πολίτη της χώρας έφτασε στους New York Times και το Politico

Οι New York Times με τίτλο «Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται ότι έσπασε ξανά το lockdown» και υπότιτλο « Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συγκέντρωση 30- 40 ατόμων το Σαββατοκύριακο» επισημαίνουν ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, δέχθηκε πυρά επειδή προφανώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού «της συντηρητικής κυβέρνησής του», υπενθυμίζοντας και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Το αμερικανικό Μέσο αναφέρει επίσης ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου με νέους σκληρούς περιορισμούς σε μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίς το απόγευμα και  βραδινή απαγόρευση τα σαββατοκύριακα.

Από την πλευρά του το Politico κυκλοφορεί θέμα με τίτλο: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται ξανά για παραβίαση των κανόνων του lockdown». Η δημοσιογράφος του Politico κάνει εκτενή αναφορά στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νησί της Ικαρίας να παρευρίσκεται σε μια συγκέντρωση με 30-40 άτομα στο μπαλκόνι του σπιτιού ενός τοπικού βουλευτή από το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας». 

www.rosa.gr



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.