Θετική στον κορωνοϊό και η ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis




Αναβάλλεται επ’ αόριστον η διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, καθώς η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Η ανακρίτρια και η γραμματέας της είχαν τεθεί σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα, μια ημέρα μετά την κατάθεση του πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου ο οποίος είχε προσβληθεί από τον ιό.

Από τότε οι δύο γυναίκες είχαν τεθεί σε καραντίνα. Χθες η κυρία Αλεβιζοπούλου παρουσίασε συμπτώματα όπως πυρετό και μετά από τεστ στο Σισμανόγλειο διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί και αυτή από τον κορωνοϊό.

Έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

Αντίθετα αρνητική στον ιό είναι η γραμματέας που ήταν επίσης παρούσα στην κατάθεση του κ. Καλογήρου.

Η ανακρίτρια – αρεοπαγίτης του Δικαστικού Συμβουλίου ελάμβανε μαρτυρικές καταθέσεις στο πλαίσιο της δικογραφίας για τις τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με βάση τις ασκηθείσες διώξεις από τη Βουλή.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη μπαίνει σε… καραντίνα και η πολύκροτη υπόθεση.

Δικαστές με κορωνοϊό
Εκτός από την κυρία Αλεβιζοπούλου, με κορωνοϊό έχουν προσβληθεί ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, καθώς και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου Παναγιώτης Πούλιος.

Έξι κρούσματα στα δικαστήρια του Πειραιά
Εξάλλου, όπως αποκάλυψε σήμερα το newsbreak.gr, έξι δικαστικοί υπάλληλοι νοσούν εδώ και μία εβδομάδα στα δικαστήρια του Πειραιά.

Οι τρεις υπηρετούν σε υπηρεσίες του Πρωτοδικείου, ενώ οι υπόλοιπες τρεις είναι γραμματείς στο Εφετείο και έρχονται σε επαφή με δικαστές, συναδέλφους τους και δικηγόρους, καθώς ανεβαίνουν στις έδρες δικαστηρίων.

Αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους και για το λόγο αυτό αύριο και μεθαύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα είναι στα δικαστήρια του Πειραιά για να υποβληθούν δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι σε rapid test.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.