Musk (Tesla): Ηλίθιος είναι όποιος διακρατεί μετρητά, όχι όποιος αγοράζει bitcoin


«Όταν τα παραδοσιακά νομίσματα δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον, μόνο ένας ανόητος δεν θα κοιτάξει αλλού» έγραψε στο Twitter o Elon Musk

Ηλίθιος είναι όποιος διακρατεί μετρητά, όχι όποιος αγοράζει bitcoin, έγραψε στο Twitter ο ιδρυτής της Tesla και, πλέον, πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Elon Musk χαρακτηρίζοντας το στοίχημα του 1,5 δισ. δολαρίων στο bitcoin «περιπετειώδες», απαντώντας σε σχόλιο του Changpeng Zhao, CΕΟ του ανταλλακτηρίου Binance.
Υπενθυμίζεται πως η Tesla έφερε την εταιρική Αμερική πιο κοντά στην αγορά των κρυπτονομισμάτων όταν ανακοίνωσε ότι προτίθεται να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια σε bitcoin – ένα τεράστιο ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι ισοδυναμεί με το μπάτζετ για έρευνα και ανάπτυξη για έναν ολόκληρο χρόνο.
Αυτό προκάλεσε αύξηση στην τιμή του Bitcoin και πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη από την προσθήκη κρυπτονομισμάτων στους εταιρικούς ισολογισμούς.


Τι είπε ο Changpeng Zhao

Ο CΕΟ του ανταλλακτηρίου Binance, Changpeng Zhao, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg, ανέφερε ότι τον εξέπληξε το γεγονός πως ο Elon Musk είναι οπαδός του Dogecoin, ενός κρυπτονομίσματος με έμβλημα ένα σκυλάκι Shiba Inu, που ξεκίνησε ως αστείο το 2013.
Συγκεκριμένα διερωτήθη γιατί η Tesla επέλεξε να αγοράσει Bitcoin εφόσον ο Musk είναι τόσο «φανατικός θαυμαστής» του Dogecoin.
Μοιραία, λοιπόν, τα σχόλιά του ώθησαν τον τελευταίο να δώσει εξηγήσεις για την κίνηση της Tesla, η οποία σχεδιάζει να δεχτεί το Bitcoin ως μέσο πληρωμής.
«Όταν τα παραδοσιακά νομίσματα δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον, μόνο ένας ανόητος δεν θα κοιτάξει αλλού», έγραψε.
«Το Bitcoin είναι σχεδόν τόσο χαζό όσο τα παραδοσιακά χρήματα» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το ενδιαφέρον από θεσμικούς επενδυτές βοήθησε το Bitcoin να αυξηθεί περισσότερο από 400% τον τελευταίο χρόνο.
Η Binance αποκτά ολοένα και περισσότερους συνδρομητές, ενώ το Bitcoin ξεπερνά τα 50.000 δολάρια.
Το ανταλλακτήριο προσελκύει περισσότερους από 300.000 συνδρομητές καθημερινά, δήλωσε ο Zhao στη συνέντευξη.

https://www.bankingnews.gr/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.