Έκρηξη με τραυματίες στα κεντρικά των Lidl στη Γερμανία




Μια παγιδευμένη επιστολή εξερράγη στην έδρα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl στο Νέκαρσουλμ της Γερμανίας, με την αστυνομία να αναφέρει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι τραυματίστηκαν τρία άτομα. Είναι το δεύτερο τέτοιο περιστατικό σε δύο ημέρες στη χώρα. 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από τους τρεις έχει μέτριας έκτασης τραύματα ενώ οι άλλοι δύο γλίτωσαν με ελαφριούς τραυματισμούς.

Περίπου 100 άτομα απομακρύνθηκαν από το κτίριο, που βρίσκεται σε μια μικρή πόλη κοντά στη Στουτγκάρδη.

Ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, δεν επιβεβαίωσαν τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα σε φάκελο. Σύμφωνα με την Bild, έσπευσαν στο σημείο πυροτεχνουργοί.

Πολλά οχήματα της αστυνομίας και συνεργείων έκτακτης ανάγκης βρίσκονται ήδη στο κτήριο.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.