Επίθεση σε κομβόι του υπ. Εσωτερικών του GNA στη Λιβύη


Κομβόι στο οποίο βρισκόταν ο υπουργός Εσωτερικών της Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης Φατχί Μπασάγκα δέχθηκε επίθεση, ανέφερε την Κυριακή ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Al Arabiya.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ένας εκ των επιτιθεμένων έχει εξουδετερωθεί.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Τζανζούρ - Τρίπολη. Προς το παρόν, δεν έχει γνωστό εάν ο υπουργός ή η συνοδεία του τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Η Λιβύη οδηγείται σε εκλογές στο τέλος του έτους υπό νέο μεταβατικό πρωθυπουργό που θα σχηματίσει άμεσα προσωρινή κυβέρνηση.

sputniknews.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.