Κι όμως η Deutsche Bank, εμφάνισε κέρδη το 2020 για πρώτη φορά από το 2014


Η Deutsche Bank εμφάνισε μικρά ετήσια κέρδη για το 2020, για πρώτη φορά από το 2014, λέγοντας σήμερα ότι κατέγραψε ισχυρά κέρδη στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Deutsche έχει χάσει συνολικά 8,2 δισεκ. ευρώ και η επιστροφή στην κερδοφορία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον διευθύνοντα σύμβουλο Κρίστιαν Ζέβινγκ καθώς οι αναλυτές ανέμεναν ζημίες για μία ακόμα φορά το 2020.

«Έχουμε χτίσει γερά θεμέλια για βιώσιμη κερδοφορία και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνολικά θετική τάση θα συνεχιστεί το 2021, παρά αυτούς τους δύσκολους καιρούς», ανέφερε ο Ζέβινγκ σε ανακοίνωση, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα.

Ο Ζέβινγκ προήχθη το 2018 για να αντιστρέψει την πορεία της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας ύστερα από χρόνια ζημιών και προστίμων αναφορικά με αποτυχίες που σχετίζονται με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τον ρόλο της στην κρίση ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων. Αναλυτές αναμένουν ότι η Deutsche θα καταγράψει και πάλι κέρδη το 2021.

Η Deutsche ανακοίνωσε ότι τα καθαρά διανεμόμενα κέρδη στους μετόχους για το 2020 ήταν 113 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με ζημίες 5,7 δισεκ. ευρώ το 2019. Αναλυτές ανέμεναν ζημίες περίπου 300 εκατ. ευρώ για το 2020.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.